Phuketin mangrovemetsän läheltä löytyi kalastajan ruumis kellumassa

Phuket -

  28-vuotiaan kalastajan ruumis löydettiin kelluvan läheltä mangrovemetsää Mueang Phuketin alueella viime viikonloppuna.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin ruumiista iltapäivällä sunnuntaina 28. maaliskuuta 2022 lähellä mangrovemetsää osoitteessa Soi Pracha Samakkee 9 Koh Kaewin osa-alueella.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle, ja vedestä löydettiin miehen ruumis. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt tappelun merkkejä. Phuketin kaupungin poliisi uskoo, että mies kuoli vähintään 8 tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin.

Ambat Na Nakhon, toinen kalastaja, joka löysi ruumiin, kertoi Phuketin poliisille: "Näin jotain kellumassa meressä 200 metrin päässä rannasta. Menin lähemmäs ennen kuin löysin miehen ruumiin, joka sai minut järkyttymään. Soitin sitten viranomaisille."

Kuolleesta miehestä löydettiin liotettuja asiakirjoja, ja hänet tunnistettiin Sahas Boonchaniksi, 28. Phuketin kaupungin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa selvittääkseen tarkalleen, mikä johti Sahasin kuolemaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.