Vietnamilainen mies yrittää meloa Andamaanienmeren poikki puhallettavalla veneellä löytääkseen sulhasensa Intiasta, jonka Thaimaan Similan-saaren viranomaiset löysivät

Phang Nga-

  Vietnamilainen mies löydettiin manuaalisesti melomassa Andamaanienmeren poikki puhallettavalla veneellä löytääkseen sulhasensa Intiasta. Hän oli lähtenyt aiemmin Phuketista.

Eilen, 23. maaliskuuta, Similanin saarten merenkulun turvajoukoille ilmoitti kalastusvenetyöntekijä Panya Permwongnitikorn tuntemattomasta miehestä noin 2.5 metrin pituisessa keltaisessa kumiveneessä, jossa oli säiliö juomavettä, kymmenen pakkausta pikanuudelit ja pieni matkalaukku hänen vieressään. Viranomaisten mukaan vene löydettiin lähes 80 kilometriä Phang Ngan maakunnan rannikolta, ja he olivat huolissaan siitä, että mies loukkaantuisi yhä voimakkaamman virran vuoksi.

Eilen klo 12.45 Similanin kansalliskaartin poliisilaitos ja Similan Islandsin kansallispuiston virkailijat lähtivät rannikolta auttamaan vietnamilaista Ho Hoang Hungia, 37, joka jäi loukkuun veneeseen. Kun häneltä kysyttiin, Ho väitti, että hän yritti meloa Intiaan tapaamaan sulhastaan ​​Mumbai Cityssä, jonka kanssa hän meni naimisiin kaksi vuotta sitten.

Ho myönsi lentäneensä Ho Chi Minh Citystä Vietnamista Bangkokiin 2. maaliskuuta aikomuksenaan päästä Intiaan, mutta koska hänellä ei ollut Intian viisumia maahantuloon, hän päätti nousta bussiin Phuketiin. ja osti kumiveneen ennen lähtöään rannikolta 5. maaliskuuta sulhaselleen Mumbaissa, joka asui noin 2,000 kilometriä meren toisella puolella. Mr. Ho oli kuulemma pinnalla 18 päivää.

Viranomaisten mukaan hänet pelastettiin takaisin Similanin saaren rannikolle. Viranomaiset ihailivat myös hänen vahvaa sitoutumistaan ​​ja rohkeuttaan ylittää meri löytääkseen rakkaansa. On epäselvää, mitkä ovat hänen seuraavat askeleensa yhdistääkseen sulhasensa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.