Phuketiin juuttuneet ukrainalaiset ja venäläiset vaativat rauhaa Phuketin mielenosoituksen aikana Venäjän hyökkäystä Ukrainaan vastaan

Phuket-

Eilen, 14. maaliskuuta 2022, Ukrainasta ja Venäjältä tulevat turistit, joilla kerrottiin olevan vaikeuksia raha-asioissa, elinoloissa Thaimaassa ja jotka eivät voineet palata maihinsa käynnissä olevan sodan vuoksi, järjestivät rauhanomaisen mielenosoituksen sotaa vastaan ​​Patongin lähellä Ranta.

Olga, Phuketiin juuttuneiden ukrainalaisten edustaja, paljasti lehdistölle, että Phuketissa oli noin 500 ukrainalaista ja osa heistä oli huolissaan perheestään ja halusi palata kotiinsa Ukrainaan, mutta pelkäsi myös käynnissä oleva sota. Useimmat heistä eivät koskaan odottaneet sodan alkamista ja vaativat Venäjän presidenttiä lopettamaan hyökkäykset Ukrainaa vastaan.

"Itse asiassa suurin osa meistä Phuketista on kunnossa ja onnellisempi kuin Ukrainassa. Nyt on mahdotonta tehdä mitään suunnitelmia, koska tilanne on niin arvaamaton. Varmasti me kaikki haluamme kotiin, ja osalla on jo taloudellisia vaikeuksia, koska he eivät suunnitelleet pitkää oleskelua”, Olga sanoi paikalliselle Phuket-medialle.

Kysyttäessä kokoontumisesta, hän sanoi, ettei hän odottanut juuri mitään poliisin Covid-19:n aiheuttaman tapahtuma- ja mielenosoituskiellon vuoksi, jonka kanssa hänellä ei ollut mitään ongelmaa ja hän halusi myös kunnioittaa maata, jossa hän nyt asui. .

Southern Thai Hotels Associationin puheenjohtaja Kongsak Koupongsakorn paljasti lehdistölle, että venäläiset turistit ovat matkailumarkkinoiden kärjessä Phuket Sandboxin kävijämäärien suhteen. Nyt kun monet lentoyhtiöt ovat lopettaneet lentonsa, noin 3,000 XNUMX ihmistä on jumissa Phuketissa ja apua on jo käynnissä. Sekä ukrainalaiset että venäläiset turistit jaetaan kahteen ryhmään, jotka koostuvat kotiinpaluuta hakeviin ja niihin, jotka eivät vielä ole valmiita palaamaan, mutta saattavat tarvita taloudellista apua. Jälkimmäinen pysyy edelleen Phuketissa.

Aluksi Thaimaan matkailuviraston Phuketiin toimistoon perustetaan puhelinpalvelu sekä venäjänkielinen tulkki auttamaan apua tarvitsevia. Alustavien tietojen mukaan tähän puhelinkeskukseen oli kuitenkin eiliseen mennessä otettu yhteyttä vain viisitoista kertaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.