Kamalan viranomaiset antavat päivityksen tulevasta "Kamala Food Fair" -tapahtumasta 19.-21. maaliskuuta keventämään covidin jälkeistä taloutta

Kamala, Phuket-

  Eilen, 14. maaliskuuta 2022, Chaloem Phrakiat Parkissa Kamalassa Mr. Narong Wun Siew, Phuketin kuvernööri, kertoi "Kamala Food Fair" -tapahtumasta, jossa monet asiaankuuluvat viranomaiset ja lehdistö osallistuivat lausuntoon.

Kamalan pormestari Jutha Dumluck totesi, että pandemian vuoksi monet palvelut ja matkailukohteet Phuketissa ovat kärsineet voimakkaasti, erityisesti matkailualan taloudellisessa osassa vuodesta 2021 lähtien. Joten tämä projekti, "Kamala Food Fair" , on tarjota markkinointikanavia merenelävien ja lähiruoan myyjille ja samalla viedä taloutta kohti kestävämpää kasvua.

"Kamala Food Fair" järjestetään 19.-21 toivoen piristää ostamista ja kuluttamista Kamalassa tukemaan ravintoloita ja matkailuyrityksiä. Monien kala- ja äyriäisruokien, paikallisten ruokien ja myyjien ansiosta tapahtuman odotetaan luovan lisää työpaikkoja, tuloja ja turistiliikennettä Kamalaan.

19.-21. Kamalan rannalla on yli 74 osastoa sekä päivittäistä viihdetoimintaa. Tämä viihde sisältää Kamala-yhtyeen musiikkiesityksiä, Rong Rang -kansanesityksiä, kabareea 19. maaliskuuta, ruoanlaittoesityksiä "Chef Pondista" (kamalasyntyinen kokki The Iron Chef Thailandista), Super Dance -musiikkiesitys 21. maaliskuuta ja viimeisenä päivänä minikonsertti Theedech Thongapichatista. Tämä festivaali sisältää järjestäjien mukaan myös Kamala Beachin parhaan valokuvauspaikan.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.