Haluatko Phuket-yrityksesi tai tapahtumasi tavoittavan satoja tuhansia potentiaalisia asiakkaita? Näin!!

 

The-Phuket-Express-Logo-Small

Huomautus: Phuket Express on TPN Median ja The Pattaya News Co. Ltd:n osasto.

 

Haluatko mainostaa kanssamme ja tavoittaa satoja tuhansia potentiaalisia asiakkaita thain ja englannin kielellä?

Soita meille nyt, jos sinulla on kysyttävää: 0889272454

Myynti/Mainonta/Markkinointi: 0889272454, Facebook messengertai [sähköposti suojattu]

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja meistä.

PYYDÄ TARJOUS NYT, säästä aikaa lukemiseen ja täytä alla oleva lomake:

Haluatko, että mainostamme tai osallistumme tapahtumaasi tai tulevaan tilaisuuteesi paikallisilla markkinoillamme? Haluatko videotiimimme kuvaavan tapahtumasi ja julkaisevan sen uutisissa? Haluatko valokuvatiimimme tekevän ammattimaisen valokuvauksen yrityksellesi tai tuotteillesi?

Haluatko, että kirjoitamme mukautetun mainoksen/artikkelin tai videon yrityksellesi?

Haluatko, että henkilökuntamme vierailee toimipaikassasi katsomassa LIVE Facebook-videoita tai uutisraportteja ja auttaa vaikuttamaan yritykseesi?

Haluatko bannereita tai mainoksia suoraan verkkosivuillamme tai videoissamme ja tavoittaa satoja tuhansia katsojia joka kuukausi Phuketin alueella?

Haluatko, että kerromme yrityksestäsi päivittäisessä Youtubessa, Tiktokissa ja Facebookissa. Katso videoita englanniksi tai thaiksi ja mainosta niitä?

Haluatko, että jaamme tarjouksiasi, lentolehtisiä, tapahtumia, erikoistarjouksia tai muuta materiaalia sosiaalisen median kanavissamme englanniksi ja/tai thaiksi ja tavoitamme mahdollisesti satoja tuhansia ihmisiä?

Haluatko liidien luomista yrityksellesi kymmeniltä tuhansilta päivittäisiltä Pattayan uutisten lukijoilta, joista monet ovat PAIKALLISIA?

Haluaisimme kuulla sinusta!

Keskustelemme mielellämme kanssasi yksilöllisistä tarpeistasi ja kokonaiskustannuksista joko sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu], puh 0889272454, tai Facebook messengerimme kautta. Voimme myös sopia tapaamisen henkilökohtaisesti ja meillä on sekä thaimaalaista että ulkomaalaista henkilökuntaa, joka voi puhua kanssasi omalla kielelläsi.

Saatavilla on erilaisia ​​paketteja promootiotyypin, bannerin, artikkelin, tapahtuman sponsoroinnin tai yleisen digitaalisen mainonnan mukaan. Osittainen luettelo on alla.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja hanki tapahtumasi tai yrityksesi palvelumme!

Olemme Pattayan nopeimmin kasvava uutislähde, nyt tulossa Phuketiin vuodesta 2022, ja olemme rakentaneet brändin saadaksesi paikalliset ja alueelliset uutiset, joista sinä välität ensin.

Meillä on yli 500,000 175,000 lukijaa thai-uutisten puolella ja noin 2022 XNUMX lukijaa elokuussa XNUMX kaksikielisten uutisten englannin puolella. Kaikki nämä ovat itse asiassa paikallisia ja alueellisia asukkaita ja usein vierailijoita. Yhdistetyillä verkkosivustoillamme on keskimäärin satoja tuhansia katsojia kuukaudessa, ja näytämme tiedot mielellämme henkilökohtaisesti kiinnostuneille mainostajille.

Meillä on myös päivittäinen uutiskirje, joka tavoittaa elokuussa 2022 noin 15,000 26,000 pääosin paikallista asukasta päivittäin, sekä hälytysjärjestelmä jokaiselle julkaistulle artikkelille, joka tavoittaa tällä hetkellä noin XNUMX XNUMX ihmistä ja kasvaa.

Keskitymme vain kaupungin asukkaille tärkeisiin uutisiin. Keskitymme tukemaan paikallista yhteisöämme ja toimittamaan puolueettomia ja asiallisia uutisartikkeleita kaupungin tapahtumista. Meillä on myös mediapuoli, Pattaya Unplugged, jossa voimme listata ja mainostaa yritystäsi täällä: www.Pattayaunplugged.com

Saat tarjouksen ja parhaan toimintasuunnitelman yrityksesi mainostamiseksi täyttämällä lomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] voimme löytää sinulle parhaan ratkaisun. Voit myös soittaa meille numeroon 0889272454.

Kuukausimaksua vastaan ​​voimme mainostaa sinua FB-sivullamme, FB-ryhmässämme, verkkosivuillamme, Twitterissä, Youtubessa, Instagramissa, Tiktokissa, Tumblrissa, Parlerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja LINE:ssä. Luettelo suurimmasta osasta online-kattavuuttamme löytyy täältä.

Vastuuvapauslauseke: Emme hyväksy mainontapyyntöjä Thaimaassa laittomista palveluista, kuten uhkapeleistä, arpajaisista ja kasinoista, Internet-apteekkien tyylistä, alkoholista, kannabista (mukaan lukien CHB) tai tupakasta, monitasoisista markkinointiohjelmista tai aikuisviihdepalvelut. Emme myöskään hyväksy mainoksia poliittisista tahoista, uskonnollisista järjestöistä tai sijoitusohjelmista/kryptovaluutoista/rikastu nopeasti ohjelmista jne. Emme myöskään ole kiinnostuneita SEO-palveluista, Facebookin "sivujen vuokraamisesta" ja sponsoroiduista tai vierailijoista. liittyvät Thaimaahan ja lukijoihimme. Lisätietoja lehdistötiedotteista saat napsauttamalla tätä.

 

Meillä on ryhmä nimeltä "The Pattaya News Discussion and Social Group", joka kasvaa erittäin nopeasti ja jossa on yli 19,200 2022 jäsentä (elokuu XNUMX)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

Voimme myös tehdä räätälöityjä mainoksia, videoita, valokuvia, mainostaa tapahtumiasi, LIVE-videoita, kaikkea mitä haluat tai tarvitset!

Lopuksi, Meillä on myös sopimustarjouksia, joissa on alennuksia pidemmän aikavälin sopimuksista. Muista, että tarjoamme kertaluonteisia tapahtumia, sosiaalisen median jakamista, videoita ja mainoksia edulliseen hintaan, jatka sivun vierittämistä alaspäin. Eri yrityksillä voi olla erilaisia ​​tarpeita, ja vaikka alla olevat hinnat ovat "yleisiä", ne voivat vaihdella useiden tekijöiden perusteella. Suosittelemme sinua saamaan käsityksen siitä, mitä etsit alla olevien tarjousten avulla, ja ota sitten yhteyttä meihin.

 

 

Mainossarjat saatavilla, 2022

Mainonta sosiaalisessa mediassa, jakaminen

Vain 500 bahtilla, jaamme esitteesi, kampanjasi, yritystarjouksesi tai vastaavan tuotteesi sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, Youtuben sosiaalisen median ryhmät ja muut. Tämä on kertaosake ja tarjous, joka on täydellinen promootioihin, keskustelemme mielellämme sopimuksista yrityksen säännöllisestä jakamisesta, joiden hinta voi vaihdella, jos otat meihin yhteyttä.

Mainokset/ Sponsoroidut artikkelit/Liiketoiminnan ominaisuudet/Luettelot sosiaalisessa mediassa:

Alkaen 3000 THB jokaisesta mainoksesta, jonka me (tai sinä, jos haluat) ammattimaisesti kirjoitamme ja joka julkaistaan ​​säännöllisesti kaikilla verkkosivustoillamme ja sosiaalisen median syötteissämme, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Pinterest ja Flipboard. Ota yhteyttä ja kysy mitä etsit artikkelin pituuden ja jakamisen, linkkien, kontekstin jne. suhteen. Tämä sisältää pysyvän listauksen www.pattayaunplugged.com 

Tämä hinta sisältää useita jakoja sosiaalisen median sivuillamme 30 päivän ajan, mukaan lukien The Pattaya News -englannin- ja thai-sivut, The Phuket Express, TPN National, Pattaya Unplugged sekä Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, Flipboard ja Youtube tarvittaessa. 

Korkean hakukoneoptimointimme ansiosta sinulla on myös vahvat hakukonetulokset yrityksellesi heti artikkelin julkaisun jälkeen, kauan artikkelin julkaisemisen jälkeen.

Lähetä viestisi sinne ja ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteessa [sähköposti suojattu], laita meille viestiä Facebookissa osoitteessa https://web.facebook.com/Thepattayanews/ tai soita markkinoinnin/mainonnan/brändäyksen koordinaattorillemme. Puhumme sujuvaa englantia ja thaimaa.

0889272454- Markkinoinnin/mainonnan koordinaattori

 

Haluatko, että osallistumme tapahtumaasi tai mainostamme sitä? Haluatko ammattimaisen video-/valokuvatiimimme kuvaavan videon/luovan valokuvia yrityksellesi?

Alkaen 5000 bahtia tapahtuman edistämiseen 30 päivää / kuukausi. (Tähän kuuluu tapahtuman luominen sosiaalisen median sivuillemme, tapahtumasi lentolehtisen luominen tai jakaminen säännöllisesti lukijoidemme kanssa, tapahtumasta keskusteleminen päivittäisissä englannin- ja thai- Youtube-, Facebook- ja Tiktok-videoissamme sekä mainos tapahtuma uutisissamme ja Pattaya Unplugged -sivuillamme englanniksi ja thaiksi.)

Osallistuminen tapahtumaasi, räätälöityjen videoiden kuvaaminen, ammattikuvien ottaminen, LIVE-videot uutisissa ja sosiaalisessa mediassa, haastattelut, tapahtuman isännöinti voidaan järjestää myös, soita tai lähetä sähköpostia suoraan kysymyksissä, koska hinnat voivat vaihdella koosta riippuen tilaisuudesta ja pyydetystä palvelusta. Teemme mielellämme ammattimaisia ​​videoita edulliseen hintaan!

Videon hinnoittelun tulee ottaa meihin yhteyttä suoraan keskustellaksemme laajuudesta ja liiketoiminnan tyypistä. Meillä on täysi ammattimainen sisäinen video- ja valokuvatuotantotiimi. 0889272454

Haluatko bannereita tai mainoksia suoraan sivuillemme? Katso listauksemme alta. Tarjoamme myös paketteja ja pitkäaikaisia ​​tarjouksia. 

Otsikkobanneri (pääsivuston yläosassa)
(728 x 90)
Jopa 5X GIF-kierto

30,000 XNUMX thb kuukaudessa (neuvoteltavissa)

jottap Bannerimainokset (osoitteessap jokaisesta artikkelista)

Suositeltujen kuvien artikkelisivujen alla
(698 x 90)
5X kierto GIF
5000 thb kuukaudessa

Artikkelin keskellä
(698 x 90)
5X kierto GIF
5000 thb kuukaudessa

Artikkelin loppusivut
(698 x 90)
5X kierto GIF
5000 thb kuukaudessa

Alatunniste JOKAINEN SIVU
(728 x 90)
5X kierto GIF
5000 thb kuukaudessa

Sivupalkki KAIKKI artikkelisivut
5000 XNUMX thb kuukaudessa per paikka

Ota yhteyttä jo tänään!

Lopuksi katso vain muutama esimerkki tyytyväisistä asiakkaista ja mainontatyöstä, jota olemme aiemmin tehneet, saadaksesi ideoita siitä, mitä voimme tehdä ja mitä muut ovat tehneet:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

https://thepattayanews.com/looking-for-quality-british-qualified-teachers-delivering-the-british-national-curriculum-in-pattaya-and-thailand/

https://thepattayanews.com/2022/03/12/rage-thailand-your-choice-for-fight-needs-in-pattaya/

https://thepattayanews.com/2022/04/07/a-photo-tour-of-cross-pattaya-pratumnak-hotel-a-perfect-getaway/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/queen-vic-on-soi-6-now-has-a-weekly-every-friday-uk-style-chinese-buffet-for-only-299-baht/

https://thepattayanews.com/2021/12/11/tangty-suki-restaurant-in-pattaya-currently-offering-special-promotions/

https://thepattayanews.com/2021/04/10/enjoy-your-experience-this-songkran-with-thai-sky-adventures-in-pattaya-including-special-discounts-and-promotions/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/photo-tour-pattaya-beach-club-great-food-drinks-live-music-and-atmosphere-in-the-heart-of-the-city/

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/