Poistutko/muutatko Pattayasta/Pattayaan, Thaimaahan? Voimme auttaa!!

2020 oli vaikea vuosi monille, myös Pattayan alueen asukkaille. Pattaya News on käsitellyt koko vuoden Covid-19-pandemian vaikutuksia monien ihmisten elämään ja valitettavasti tähän sisältyy se, että monet ovat eri syistä päättäneet lähteä Pattayasta ja/tai Thaimaasta ja palata kotiin joko ulkomaille. tai muualla Thaimaassa.

Se voi tietysti olla pelottava tehtävä.

Ystävämme Move Easy Relocationsissa voivat kuitenkin auttaa tässä tehtävässä ja tehdä prosessista vaivatonta, joka antaa mielenrauhan vaikeisiin siirtymisiin. Lisäksi niille, jotka palaavat Thaimaahan pitkän poissaolojakson jälkeen rajarajoitusten ja sulkemisten vuoksi, Move Easy Relocations voi auttaa myös muuttotarpeissasi.

Move tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja arvokkaille asiakkailleen, tässä on joitain niistä, jotka on valittu lukijoillemme ja jotka saattavat sopia tarpeisiisi:

 

Kansainvälinen liike
arviointityökalu

IME ottaa joitain perustietoja, kuten määrän, nouto- ja toimituspaikat, ja palauttaa muuton arvioidut hinta-alueet reaaliajassa. Käytä tätä työkalua saadaksesi karkean kuvan siitä, mitä muutto maksaa.

 

Thaimaan paketti
& Siirrä

Koti- ja toimistomuutoksille Thaimaassa saat välittömän hinnan TPM:n avulla. Meillä on yksinkertaiset "2 miestä ja kuorma" -palvelut sekä kattavat muuttopalvelut. Katso työkalu täältä saadaksesi ilmaisen tarjouksen!

Tässä on lisätietoja Moven ystävistämme:

  • Täysin pätevä: MOVE on Thaimaassa rekisteröidyn 8PL Co., Ltd:n yksikkö, joka on kattava logistiikkatoimittaja. 8PL tarjoaa palveluita, kuten lento- ja merirahtia, kuljetusta, tulliselvitystä, muodollisuuksia, varastointia ja muita logistiikkapalveluita. Klikkaus tätä lisätietoja 8PL:stä.
  • Maailmanlaajuinen: MOVE on erikoistunut henkilökohtaisiin siirtoihin, jotka ovat kansainvälisen rahdinhuolintamisen huomattavan monimutkainen osa. Maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kautta voimme tarjota nopeaa ja tehokasta ovelta ovelle -palvelua kaikkialta maailmasta – meritse, lentoteitse tai maateitse.
  • Perhekeskeistä: Thaimaassa ulkomailla toimivana perheyrityksenä ymmärrämme, kuinka monimutkaista ja stressaavaa muuttaminen voi olla. Lupauksemme on huomiota yksityiskohtiin, uskollinen palvelu ja tehdä kaikkemme tehdäksemme muuttostasi mutkaton ja stressittömän.

Tässä on vain joitain heidän tarjoamistaan ​​erinomaisista palveluista:

  • Kodin muutto: Pakkaamme henkilökohtaiset tavarasi ja huonekalusi kengistä kattokruunuihin. Voit valvoa niin paljon tai vähän kuin haluat. Valitsemme yhdessä tarpeisiisi sopivan reitityksen ja operaattorin. Voimme järjestää pakkauksen purkamisen määränpäässä tai laittaa varastoon, kunnes olet valmis muuttamaan.
  • Toimiston/myymälän muutto: Yrityksen muuttaminen edellyttää laatikoiden huolellista pakkaamista ja indeksointia, jotta tiedät, mitä toisessa päässä menee. Toimistolaitteiden pakkaaminen vaatii erityistä huolellisuutta, jotta vältytään vaurioilta kuljetuksen aikana. Saatat tarvita raskasta nostoa tai ylimitoitettua sisämaakuljetusta molemmissa päissä.
  • Pakkaa ja säilytä: Lopullinen määränpää vielä epävarma? Ei ongelmaa. Voimme pakata (valinnaisella säänkestävällä) ja säilyttää kiinteistösi, kunnes olet valmis lähettämään. Saatavilla on lyhyt-, pitkäaikainen, katettu ja ulkoinen varastointi, ja voit olla varma, että omaisuutesi on turvassa ja täysin vakuutettu.
  • Erikoistapaukset: Onko sinun kuljettava jahtisi Andamaanienmereltä Persianlahdelle? Tarvitsetko tilapäistä sisäänpääsyä maailmankiertueautollesi? Ovatko tavarasi jumissa COVID-19-hätätilanteen vuoksi? Autamme sinua saamaan tavarasi sinne, missä ne ovat, mahdollisimman vähällä vaivalla.

Liikkumisen prosessi ei tarvitse olla kipeä, vaikka syyt voivat olla monimutkaisia ​​ja erilaisia. Anna Moven haluamamme muuttokumppanimme ja ystävämme auttaa sinua prosessin läpi ja ota heihin yhteyttä tänään saadaksesi tarjouksen, jotta voimme vastata kysymyksiisi ja auttaa sinua prosessin läpi.

Napsauta tästä ottaaksesi yhteyttä Siirrä nyt!