Isäpuolen väitetään raiskaavan 10-vuotiaan tytärpuolen Chalongissa

Phuket -

Isäpuolen väitettiin raiskanneen 10-vuotiaan tyttärensä Chalongissa järkyttävässä rikoksessa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (9th), että neiti Kan, 27, sukunimi salattu suojellakseen uhria, 10-vuotiaan tytön äitiä, teki ilmoituksen Chalongin poliisille viime viikolla sen jälkeen, kun tytön opettaja ilmoitti hänelle kauhistuttavasta tapauksesta. Tyttö oli uskonut opettajalleen raiskauksesta.

Kanin uusi aviomies, joka tunnetaan vain Mr. Montreena, 48, on tytön isäpuoli. Montree on myös kuljettaja kansainvälisessä koulussa Phuketissa. Hänen väitetään raiskanneen tyttärensä 29. kesäkuutath viime kuussa talossa Chalongissa.

Tyttö vietiin sairaalaan terveystarkastukseen. Mr. Montree on syytetty alle 13-vuotiaiden lasten raiskaamisesta, eikä hän heti julkaissut pyyntöä tai lausuntoa.

Tyttöä hoidetaan nyt Phuketin lasten ja perheiden turvakodissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.