Venäjän kansalainen pidätettiin oleskeluajan ylittämisestä ja 1 miljoonan bahtin lahjontayrityksestä Surat Thanissa

Surat Thani-

Heinäkuun 10. päivänä Koh Pha Nganin turistipoliisi otti kiinni epäillyn, joka oli vain Mr. Denis, 42-vuotias Venäjän kansalainen, talossa Koh Pha Nganin piirin Baan Tain osa-alueella. Mr. Denis oli ylittänyt viisuminsa huikeat 175 päivällä. Pidätyksen yhteydessä häneltä takavarikoitiin viisi moottoripyörää.

Poliisitutkinta aloitettiin saatuaan valituksia ulkomaalaisesta, joka mainostaa moottoripyörävuokrauspalveluita Telegramissa nimellä "Bike Phangan Samui RENT SALE".

Pisteoperaatiossa poliisi vuokrasi moottoripyörän herra Denisiltä hintaan 2,800 bahtia viikossa. Hän myönsi oleskelleensa laittomasti maassa ja pyörittäneensä moottoripyörävuokraamoa elättääkseen itsensä, mikä oli myös laitonta, koska hänellä ei ollut työlupaa tai työviisumia.

Denis vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään oleskelun ylittämisestä ja työskentelystä ilman asianmukaista lupaa.

Järkyttävää kyllä, että hän tarjosi poliisille miljoona bahtia vastineeksi vapauttamisestaan. Raportit viittaavat siihen, että Denisillä oli yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen ollessaan Venäjällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.