Phuket edistää LGBTQ+-tasa-arvoa MOU:n allekirjoituksella

Phuket-

Tiistaina 9. heinäkuuta saavutettiin tärkeä virstanpylväs Thaimaan Phuketissa. "Pride & Equality Phuket" -yhteisymmärryspöytäkirja (MOU) allekirjoitettiin Seabed Grand -hotellissa.

Allekirjoittajina olivat Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat, Phuketin maakunnan hallintojärjestön varapresidentti Arnuparb Wechwanichsanong, Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart ja muut avainhenkilöt.

MOU:n tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja suojella LGBTQ+-yhteisön oikeuksia. Tässä ovat tärkeimmät tavoitteet:

1. **Sukupuolten tasa-arvotietoisuuden edistäminen:** Aloitteen tavoitteena on lisätä tietoisuutta sukupuolten tasa-arvosta.
2. **Oikeuksien suojaaminen:** Se korostaa LGBTQ+-henkilöiden oikeuksien turvaamista.
3. **Syrjinnän torjunta:** MOU:n tavoitteena on estää sukupuoleen perustuva syrjintä.
4. **Tasa-arvokoulutus:** Tasa-arvoon liittyvien koulutusohjelmien tukeminen.
5. **Tasa-arvotoimintaa:** Sukupuolten tasa-arvoa edistävien tapahtumien ja toiminnan edistäminen.

Lisäksi Phuket on ilmaissut valmiutensa isännöidä "Inter Pride World Conference" -konferenssia vuonna 2025, mikä vahvistaa edelleen sitoutumistaan ​​LGBTQ+:n oikeuksiin ja inklusiivisuuteen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.