Betoniauto kaatui Kamala Hillillä – VIDEO

Kamala -

Kaksi ihmistä on selvinnyt vakavilta vammoilta, kun sementtiauto kaatui Kamala Hillillä keskiviikkona (10th).

Kamalan poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 3. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen sementtiauton tieltä. Nestemäistä sementtiä löytyi myös tien toiselle puolelle.

Mieskuljettaja ja hänen tyttöystävänsä loukkaantuivat vain lievästi. Tuntematon kuljettaja kertoi poliisille, että sementtiautossa oli jarruvika, kun kuorma-auto oli menossa alas mäkeä kaarteessa. Hän päätti törmätä tienvarsien kaiteisiin välttääkseen törmäyksen muiden ajoneuvojen kanssa.

Sekä kuljettaja että hänen tyttöystävänsä vietiin läheiseen sairaalaan. Paikalle hälytettiin paloauto siivoamaan tietä.

Kamalan poliisi kertoi Phuket Expressille, että kuljettajaa syytetään huolimattomasta ajamisesta ja omaisuuden vahingoittamisesta. Hänen nimeään ei julkistettu tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.