Venäläinen nainen pidätettiin Salonissa Pha Nganin saarella väitetyn laittoman työskentelyn vuoksi

Surat Thani -

Venäläinen nainen pidätettiin salongissa Pha Ngan -saarella Surat Thanissa väitetyn laittoman työskentelyn vuoksi.

Koh Pha Nganin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikolla vain MS-tautiksi epäillyn. MARIANA, 39, Venäjän kansalainen, talossa Baan Tain alapiirissä.

Pidätys seurasi sen jälkeen, kun poliisi sai noin puoli vuotta sitten paikallisilta huolestuneilta kansalaisilta ilmoituksen, että venäläinen nainen suoritti salongipalveluita ulkomaisille asiakkaille. Salon edessä oli vaatekauppa piilottamaan salonkiliikkeen thailaisten silmiltä.

NEITI. MARIANA:n todettiin tulleen Thaimaahan ulkomaalaisen viisumin kanssa. Hänet vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään laittomasta työstä.

Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.