Moottoripyörän matkustaja loukkaantui heitetyssä pullossa Kathussa

Kathu, Phuket-

Sunnuntai-iltana 7. heinäkuuta kello 10 Narathiwatista kotoisin oleva Abdulloh (00) ajoi moottoripyörällä tyttöystävänsä Ms Jurapatin (25) kanssa Wichit Songkram Roadilla Kathussa.

Kun he lähestyivät baaria, sen sisältä sinkoiltiin pulloa, joka osui neiti Jurapatin kasvoihin aiheuttaen tämän runsaan verenvuodon. Abdulloh soitti välittömästi hätäkeskukseen ja poliisille.

Paikalle saavuttuaan poliisi tarkasti CCTV-kuvan, joka paljasti miehen ja naisen välisen riidan baarissa. Mies heitti tämän jälkeen olutpullon ulos ennen poistumistaan ​​tiloista. Baarin omistaja neiti Kan vahvisti tämän tapahtumasarjan viranomaisille.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tiedotushetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.