Uudet bussireitit yhdistävät tärkeimmät lentokentät ja turistikohteet

LEHDISTÖTIEDOTE:

Valtion linja-autoyhtiö Transport Co ilmoitti maanantaina (8. heinäkuuta) ottavansa bussiyhteydet kolmelle suurelle lentokentille, joita hallinnoi Airports of Thailand (AOT). Uudet reitit, joiden odotetaan alkavan vuoden loppuun mennessä, yhdistävät Suvarnabhumin, Don Mueangin ja Phuketin lentokentät maakuntien välisiin kohteisiin.

Transport Co:n toimitusjohtajan Atthawit Rakchamroonin mukaan tulevat bussiyhteydet yhdistävät suuret kaupungit ja matkailukohteet suoraan lentokentille, mikä parantaa saavutettavuutta sellaisiin paikkoihin kuin Pattaya, Chanthaburi, Trat, Nakhon Ratchasima ja Hua Hin. Matkustajilla on käteviä kuljetusvaihtoehtoja näihin alueellisiin solmukohtiin ja sieltä pois.

Verkoston laajennuksen odotetaan lisäävän turistiliikennettä ja vauhdittavan maakuntien taloudellista toimintaa, mikä vastaa hallituksen tavoitteita paikallisten talouksien elvyttämisestä. Atthawit huomautti, että AOT on suositellut aloittamaan säännöllisellä lennolla Phuketin lentokentältä Khao Lakiin Phang Ngan maakunnassa näiden yhteyksien tehokkuuden arvioimiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.