Thaimaa on maailman kuudenneksi paras ulkomaalaisten maa

LEHDISTÖTIEDOTE:

InterNations on julkaissut vuosiraporttinsa, jossa Thaimaa sijoittuu maailman kuudenneksi parhaaksi ulkomaalaisten maaksi säilyttäen asemansa edellisvuodesta. Helmikuussa yli 12,500 53 ulkomaalaisen vastauksen kerännyt kysely arvioi XNUMX maata useilla indekseillä, mukaan lukien elämänlaatu, asumisen helppous, ulkomailla työskentely, henkilökohtainen talous ja "expattiläisille välttämättömät asiat", kuten asuminen, hallinto, kieli ja digitaalista elämää.

Panama johtaa sijoitusta ulkomaalaisten pääkohteena, ja 82 % vastaajista on erittäin tyytyväisiä elämäänsä siellä pääasiassa taloudellisten etujen, eläkenäkymien ja parantuneen elämänlaadun vuoksi. Meksiko ja Indonesia seuraavat sijoittuen toiseksi ja kolmanneksi. Indonesia teki harppauksen 13. sijasta viime vuonna, ja sitä kehuttiin alhaisista asumiskustannuksistaan, vieraanvaraisista paikallisista ja tasapainoisesta työ- ja elämäympäristöstään.

Espanja, Kolumbia ja Thaimaa ovat kuusi parasta. Sitä vastoin viimeisenä kymmenen maan joukossa on Kuwait, joka sijoittuu viimeiseksi, ja sen jälkeen tulevat Turkiye, Suomi, Saksa, Kanada, Norja, Italia, Malta, Irlanti ja Iso-Britannia, jotka kaikki kohtaavat erilaisia ​​haasteita, jotka heikentävät expat-kokemusta.

Raportti tarjoaa kattavan katsauksen ulkomailla asuvien elämään maailmanlaajuisesti ja tutkii erilaisia ​​​​tekijöitä, jotka vaikuttavat heidän onnellisuutensa ja ulkomailla asumisen yleiseen kokemukseensa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.