Suuri, harvinainen, Bryden valas kuolee Samuin saarella

Surat Thani -

Valtava, harvinainen Bryden valas kuoli Samuin saarella Surat Thanissa.

Mu Ko Angthongin kansallispuiston virkailija kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että vakavasti loukkaantunut valas löydettiin lähellä rantaa Song Bayn lähellä Pha Luai -saarta Ang Thongin osa-alueella Samuissa. kaupunginosa.

He saapuivat paikalle, joka on kansallispuistoalueen ulkopuolella löytääkseen Bryden urosvalaan. Hän on 9.8 metriä pitkä ja 2.8 metriä leveä. Valas julistettiin kuolleeksi pian sen löytämisen jälkeen. Sen kuolinsyyn selvittämiseksi tehtiin ruumiinavaus.

Bryde's Whale on harvinainen tai lähes sukupuuttoon kuollut vesinisäkäs. Bryde's Whale on myös listannut Thaimaan Reserved Animal -luetteloon. Bryde's Whale -valaan esiintyminen on myös merkki runsaista meren luonnonvaroista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.