Phuketin veljekset pidätettiin Phuketin kaupungin asukkaiden häiritsemisen jälkeen

Phuket-

Kaksi veljestä otettiin äskettäin kiinni Phuket Townissa, kun he aiheuttivat huolestuneisuutta paikallisten asukkaiden keskuudessa. Videoleike tapahtumasta levisi sosiaalisessa mediassa.

Päihtyneet miehet nähtiin vahingoittavan kiinteistöjä ja uhkailevan ihmisiä Saphan Ruam -yhteisössä, joka sijaitsee Soi Anupas Phuket Kanissa. Lukuisista poliisipuheluista (191) huolimatta heidät oli pidätetty vasta maanantaina 8. heinäkuuta.

Phuketin kaupungin viranomaiset ryhtyivät lopulta toimiin ja pidättivät Mr. Notin (30) ja Puin (33). Molempien veljien kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista. Heidät kuljetettiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle.

Heidän äitinsä rouva Noi (73) saapui myöhemmin poliisiasemalle. Hän ilmoitti viranomaisille, että hänen poikansa olivat aiemmin olleet hoidossa mielenterveyssairaalassa Surat Thanissa ja aikovat nyt viedä heidät sinne uudelleen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.