Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalainen varastaa tila-auton aiheuttaen kaaosta Patong Hillillä ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 1. heinäkuuta sunnuntaihin 7. heinäkuuta 2024.

  1. Kamalan poliisi sai hätäilmoituksen ulkomaalaisesta miehestä, joka juuttui purjelautaan korkeaan mäntyyn Kamala Beachillä.

Jordanialainen mies pelastettiin purjelautailuonnettomuuden jälkeen Kamala Beachillä

Varjopurjeen kuljettaja ilmoitti poliisille, että heillä on vakuutus veneenkuljettajalta.

2. Kaksi egyptiläistä, pakistanilainen ja venäläinen mies pidätettiin Phuketin oleskeluajan ylittyessä.

Egyptiläinen, pakistanilainen ja venäläinen mies pidätettiin oleskelun ylittämisestä Phuketissa

Maahanmuuttoviranomaiset ovat myös varoittaneet majoitusalan yrittäjiä ilmoittamaan ulkomaalaisten oleskelusta 24 tunnin sisällä. Muussa tapauksessa he joutuvat myös oikeustoimiin.

3. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Thalangiin perjantaina (5th) seuratakseen sankaritar-monumentin alikulkuprojektia.

Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa seuraamassa kuljetusprojektia

Pääministeri Srettha kehotti viranomaisia ​​varmistamaan, että rakentaminen aiheuttaa rajallisesti kielteisiä vaikutuksia asukkaille ja turisteille.

4. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Kamalassa, hiljattain pahoin tulva-alueella Phuketissa, ja määräsi parantamaan alueen tulvien ehkäisytoimia.

Thaimaan pääministeri määrää kiireellisiä tulvaratkaisuja Phuketille, erityisesti Kamalaan

Hän aikoo laajentaa olemassa olevia "tulvareittejä" eli vedenpoistoaukkoja, jotka ovat tällä hetkellä liian pieniä ja matalia käsittelemään tehokkaasti veden virtausta.

5. Kaaos puhkesi Patong Hillillä Phuketin maakunnassa. Ulkomaalainen oli varastanut auton ja törmännyt otsaajoneuvoon pakettiautoon ylinopeuden aikana.

Otsikkotörmäys Patong Hillillä: Ulkomaalainen varastaa auton ja törmäsi pakettiautoon

Ulkomaalaista ei tunnistettu heti, ja joidenkin silminnäkijöiden mukaan mies vaikutti päihtyneeltä tai laittomien huumeiden käytössä ja oli epäjohdonmukainen ja hämmentynyt.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.