Kolmetoista lentoyhtiötä aikoo lentää Krabiin talvikaudella

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kolmetoista lentoyhtiötä on määrä lentää Krabin kansainväliselle lentokentälle talvikaudella 2024-25, mikä on Thaimaan Andamaanien rannikon lomakylän matkailun huippuaika. Valikoima sisältää kymmenen säännöllisillä reiteillä liikennöivää lentoyhtiötä – Flydubai, Scoot Tigerair, LOT Polish Airlines, TUI Fly, Jetstar Asia Airways, Thai AirAsia, AirAsia Berhad, Bangkok Airways, Shanghai Airlines ja China Eastern Airlines. TUI Fly, LOT Polish Airlines ja Neos Airlines tekevät alueelle myös kansainvälisiä tilauslentoja.

Liikenneministeri Suriya Jungrungreangkit​​ on raportoinut, että näiden palveluiden odotetaan lisäävän viikoittaista lentoliikennettä lentokentälle yli 160 lennolla. Valmistelussa lentoasemaosastoa on ohjattu tehostamaan toimintavalmiutta. Tähän kuuluu sen varmistaminen, että henkilöstömäärä on riittävä kiireisinä aikoina ja että tilat ovat hyvin hoidettuja tulvien käsittelemiseksi.

Lisäksi Krabin lentoasemaa kehotetaan parantamaan suhdetoimintaansa, joka koskee yhteiskäyttöisen matkustajien käsittelyjärjestelmän (CUPPS) käyttöä matkustajavirran tehostamiseksi ja ruuhkien vähentämiseksi terminaalien tarkastuspisteissä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.