Naisen ruumis löytyi Sarasinin sillan läheltä

KUVA: Wanlop Boonjan

Phuket -

Thalangista Sarasinin sillan läheltä löydettiin naisen ruumis.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin ruumiista, joka löydettiin Mai Khaon alapiirin mangrovemetsästä viime viikonloppuna.

Ruumis tunnistettiin myöhemmin vain neiti Kanokkan, 33, Thaimaan kansalainen. Kolme päivää aiemmin Tha Chatchain poliisille ilmoitettiin, että nainen oli hypännyt sillalta. Etsintöjä käynnistettiin kolmen päivän ajan, mutta naisen ruumista ei löytynyt.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.