Venäläinen DJ pidätettiin Hit and Run -onnettomuuden jälkeen Surat Thanissa

Surat Thani -

Surat Thanissa etsintäkuulutettu venäläinen DJ joutui poliisin pidätykseen Pha Nganin saarella tapahtuneen törmäyksen jälkeen. Onnettomuus aiheutti vakavia vammoja moottoripyöräilijälle.

Koh Pha Nganin turistipoliisin mukaan tapaus sattui 30. heinäkuuta viime vuonna. Valkoista maastoautoa ajava herra Vigen törmäsi moottoripyörään Pha Nganin saarella. Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti, mutta maastoauton kuljettaja pakeni paikalta. Lainvalvontaviranomaiset jäljittivät epäillyn läheisen CCTV-materiaalin avulla.

Perjantaina 5. heinäkuuta viranomaiset pidättivät Vigenin, 36-vuotiaan Venäjän kansalaisen, asunnossa Baan Tain osa-alueella Koh Pha Nganin alueella. Häntä syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka on johtanut vakaviin vammoihin ja muun omaisuuden vahingoittamiseen. Pidätys seurasi Samuin provinssin tuomioistuimen antamaa määräystä. Vigen vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Mielenkiintoista on, että Mr. Vigen on tunnettu venäläinen supertähti ja DJ, joka on aiemmin työskennellyt Thaimaan eri matkailuprovinsseissa. Hänen äskettäin paluunsa Pha Nganin saarelle oli esiintyä Full Moon Partyssä.

Mr. Vigen ei heti julkaissut kanneperustetta tai lausuntoa vastauksena syytteisiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.