Otsikkotörmäys Patong Hillillä: Ulkomaalainen varastaa auton ja törmäsi pakettiautoon

Phuket, Patong:

Heinäkuun 6. päivänä klo 8 kaaos puhkesi Patong Hillillä Phuketin maakunnassa. Ulkomaalainen oli varastanut auton ja törmännyt otsaajoneuvoon pakettiautoon ylinopeuden aikana. Törmäyksessä loukkaantui kaksi ihmistä ja ulkomaalainen jäi loukkuun kolariautoon.

Tapahtumapaikalta löydettiin valkoinen Toyota pakettiauto, jonka etuosa oli täysin tuhoutunut. Kuljettajan istuimelle juuttunut ulkomaalainen kamppaili vapautuakseen. Patong Charity Foundationin ja Kusontham Foundationin hätäapuhenkilöt työskentelivät yhdessä saadakseen hänet esiin. Hän loukkaantui oikeaan jalkaansa ja vietiin Patongin sairaalaan.

Myös musta Hyundai pakettiauto oli osallisena törmäyksessä. Sen etuosa vaurioitui vakavasti, ja kuljettaja, Mr. Sompong Rueangchan, loukkaantui lievästi.

Poliisi dokumentoi tapahtumapaikan ripeästi ja raivasi häiritsevät ajoneuvot. Lisätutkimukset paljastivat, että paitaton ulkomaalainen mies oli varastanut valkoisen Toyota-pakettiauton, kun sen omistaja osti duriania läheiseltä huoltoasemalta. Takaa-ajo johti valitettavaan yhteentörmäykseen.

Lainvalvontaviranomaiset pidättivät ulkomaalaisen kuulusteluja varten jatkaessaan oikeustoimiaan. Ulkomaalaista ei tunnistettu heti, ja joidenkin silminnäkijöiden mukaan mies vaikutti päihtyneeltä tai laittomien huumeiden käytössä ja oli epäjohdonmukainen ja hämmentynyt.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/