Nainen sarjavaras pidätettiin Patongissa

Patong -

Naispuolinen sarjavaras pidätettiin lopulta sen jälkeen, kun hän oli varastanut Patongin monista liikepaikoista.

Aiemmat tarinamme:

Naisvaras jäi kiinni CCTV-kuvalle, kun hän oli varastamassa käteistä ja uskonnollista amulettia.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että naisvaras varasti rahaa ravintolasta Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla kello 6 lauantaina (10. heinäkuuta). He saapuivat ravintolaan löytääkseen naisvarkaan, joka yritti edelleen varastaa tavaroita, ja veivät hänet nopeasti kiinni.

Hänet tunnistettiin vain neiti Sajeeksi, 39. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle.

Myöhemmin hän myönsi poliisille, että hän varasti monista Patongin liikepaikoista erityisesti Patong Beachin varrella. Hän varasti enimmäkseen rahaa ja kohdisti paikkoihin, joihin oli helppo murtautua. Hän sanoi tarvitsevansa rahaa ostaakseen laittomia huumeita ja pelatakseen online-uhkapelejä (kolikkopelejä).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kaikkiaan 12 toimijaa teki ilmoituksen samasta varkaudesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.