Myanmarin mies loukkaantui vakavasti oletetun ystävän aseellisen hyökkäyksen jälkeen Patongissa

Patong -

Myanmarilainen mies on loukkaantunut vakavasti Hänen oletettu Myanmar-ystävänsä viilti häntä terävällä aseella Patongissa torstaina (4.th) laittomiin huumeisiin liittyvästä kiistasta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kyseisenä päivänä klo 10 AUMA AYMEOO:n, 00, Myanmarin kansalaisen.

Häneltä takavarikoitiin 50 senttimetriä pitkä miekka. Samana päivänä epäillyn väitettiin käyttäneen miekkaa leikkaamaan Myanmarin kansalainen MYAT MAW MAW, 34, hylätyssä talossa Soi Khok Mhoossa Sirirat Roadilla Patongissa. Uhri loukkasi päänsä ja rintaansa syvin viiltohaavoin.

Hänet vietiin läheiseen sairaalaan.

Poliisilla kului vain puoli tuntia epäillyn pidättämiseen. Hän myönsi poliisille, että hän oli vihainen, kun hän oli antanut uhrille rahaa ostaakseen laittoman huumeen. Uhri ei kuitenkaan antanut huumausainetta hänelle. Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäilty vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen murhasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.