Amazing Food Festival 2024 kohottaa Thaimaan gastronomisia matkailuelämyksiä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket, 6 heinäkuu 2024 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) isännöi sarjaa "Amazing Food Festival 2024" -tapahtumia, joissa korostetaan thaimaalaisen ruokakulttuurin monimuotoisuutta ja kohotetaan Thaimaan asemaa maailmanluokan gastronomiamatkailukohteena.

Tapahtuma on suunniteltu pidettäväksi Phuketissa 5.-7. Central Phuketissa, Chiang Maissa 20.-22. Central Festival Chiang Maissa ja Prachuap Khiri Khanissa 10.-12. Hua Don Beachillä, Khao Takiabissa, Huassa. Hin.

Tänä viikonloppuna järjestettävä sarjan ensimmäinen osa järjestetään Phuketin keskustassa teemalla "Good Food Good Vibes". Tapahtuma toistaa runsaasti gastronomisia matkailuelämyksiä, joita on tarjolla ympäri maata ja samalla esittelee alueen erinomaisia ​​piirteitä ja ruokakulttuuria.

Tapahtuman avasivat virallisesti matkailu- ja urheiluministeri Dr. Phonpoom Vipattipumiprates yhdessä Phuketin maakunnan kuvernöörin Sophon Suwanratin ja TAT:n kuvernöörin Thapanee Kiatphaiboolin kanssa.

Thapanee Kiatphaibool, TAT:n kuvernööri, sanoi "Tapahtuma heijastaa hallituksen "Ignite Tourism Thailand" -visiota, joka kattaa useita lähestymistapoja Thaimaan vakiinnuttamiseksi matkailun keskukseksi. Osa strategioista on viisi pakollista toimintaa, mukaan lukien "Must Eat", joka hyödyntää gastronomiamatkailua ihastuttavana tapana turisteille tutustua Thaimaahan, mikä auttaa vahvistamaan paikallista taloutta kulinaaristen retkien avulla.

Kolmen päivän ajan tapahtuma tarjoaa paikallisia nimiruokia ja erikoismenuja MICHELIN-palkituilta ravintoloista ja ravintoloista, kuuluisista ravintoloista ja katuruokaravintoloista.

Ohjelmaan kuuluu Stars Chef Thailand -voittajan kokin Big Phuripat Jaiweerattanakulin, Hilton Bangkok Grand Asoken kylmäkeittiön johtajan, kokki Kao Vayo Nisatchanakanin ja monien muiden nousevien kokkien ja paikallisten kokkien esityksiä yhteisöistä, kuten Ban Bang Rong ja Bang Tao-Cherng Talay.

Lisäksi tarjolla on thaimaalaisten artistien kuten Chart Suchartin, Getsanovan, Earth Patravee, Off Pongsakin, Tangmo The Voicen ja Zani Nipapornin musiikkiesityksiä.

Saatavilla on myös monia muita kunkin tapahtumapaikan ainutlaatuisia aktiviteetteja. Näitä ovat taide- ja käsityötuotteita myyvät osastot ja Thailand Tourism Awards -osasto, jossa esitellään palkittuja kestäviä yrityksiä.

"Amazing Food Festival 2024" Facebook-sivun kautta vierailijat voivat ilmoittautua yhden päivän matkalle tutustua paikallisiin yhteisöihin ja sen merkittävään rooliin paikallisesti tuotettujen raaka-aineiden toimittamisessa kaupungin kauppoihin ja ravintoloihin.

Tapahtuma järjestetään kestävää kehitystä korostaen. Jätteiden lajitteluasemat ovat koko tapahtuman alueella. Henkilökunta on valmiina auttamaan ja rohkaisemaan vierailijoita osallistumaan Thaimaan matkailuun kohti kestävämpää matkailua.

"Amazing Food Festival 2024 -tapahtuman odotetaan houkuttelevan 50,000 35 kävijää ja tuottavan 100 miljoonaa bahtia tuloja jokaisessa kolmessa paikassa, mikä auttaa jakamaan noin XNUMX miljoonaa bahtia Thaimaan taloudelle." Ms Thapanee sanoi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.