Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa seuraamassa kuljetusprojektia

Phuket -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Thalangiin perjantaina (5th) seuratakseen sankaritar-monumentin alikulkuprojektia.

Pääministeri Srettha tapasi Phuketissa asianomaisia ​​viranomaisia, mukaan lukien Phuketin kuvernööri Sophon Suwannaratin. Tharuean risteyksen (sankaritar-monumentti) alikulkutie nro 402 leikkaa tien nro 4027 kanssa. Alue on pääreitti Phuket Towniin ja sieltä poistumiseen.

Rakennusprojekti aloitettiin purkamalla sähkölinjoja ja pylväitä molemmilta puolilta tietä valmistellakseen seuraavia vaiheita.

Pääministeri Srettha kehotti viranomaisia ​​varmistamaan, että rakentaminen aiheuttaa rajallisesti kielteisiä vaikutuksia asukkaille ja turisteille. Ohitustiet rakennusalueen välttämiseksi ovat erittäin tarpeellisia.

Rakentaminen on saatava valmiiksi aiemmin sovittuun aikaan, jotta vältytään negatiivisilta taloudellisilta vaikutuksilta, Srettha lisäsi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.