Phuket varoitti mahdollisista tulvista

Phuket-

National Water Resources (ONWR) on antanut varoituksen voimakkaasta sateesta ja mahdollisista äkillisistä tulvista Phuketissa.

ONWR:n sihteerin Surasri Kittimontonin mukaan ajanjakson 3. heinäkuuta - 8. heinäkuuta odotetaan lisäävän sademäärää erityisesti alueilla lähellä vuoria ja altaita. Sunnuntaina 7. heinäkuuta Phuketissa saattaa esiintyä rankkasadetta, ja näiden haavoittuvien alueiden asukkaiden tulee seurata tilannetta tarkasti mahdollisten äkillisten tulvien varalta.

Kuluneen viikon aikana useat alueet ympäri maailmaa ovat kohdanneet rankkasadetta nopeasti muuttuvien sääolosuhteiden vuoksi. Erään tällaisen tapahtuman aikana Phuket sai yli 347 millimetriä sadetta yli neljän tunnin aikana, aiheuttaen merkittäviä tulvia ja vahinkoja, kuten täällä raportoimme.

Pysy ajan tasalla ja ryhdy tarvittaviin varotoimiin tämän säätapahtuman aikana.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoitti 2. heinäkuuta 2024, että Thaimaa saapuu La Niñaan heinäkuusta syyskuuhun 2024 ja jatkuu marraskuusta 2024 tammikuuhun 2025.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.