Viisi Myanmarin kansalaista pidätettiin, koska he työskentelivät laittomasti myyjänä Pha Nganin saarella

Surat Thani -

Viisi myanmarilaista pidätettiin Pha Ngan -saarella Surat Thanissa, kun heidän löydettiin työskennelleet laittomasti myyntimiehinä.

Koh Pha Nganin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (4th) he pidättivät epäillyt vain rouva Tay, 37, paikallisessa ravintolassa, rouva Sa, 44, paikallisessa ruokakaupassa, rouva Kin, 40, katukauppias, rouva Ta, 35, teekojussa. ja rouva A, 47, paikallisessa yrttikojussa.

Heidät vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle syytteeseen työskentelystä ilman laillista työlupaa.

Phuket Express lisää, että on tärkeää huomioida, että ulkomaalaiset eivät saa työlupia ja viisumeita työskennelläkseen tavallisina myyjinä kauppojen edessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.