Thaimaa toivottaa tervetulleeksi yli 17.5 miljoonaa kansainvälistä turistia vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti 4. heinäkuuta 2024 onnistuneesta tuloksesta hallituksen pyrkimyksissä lisätä matkailua vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, kun Thaimaassa vieraili yli 17.5 miljoonaa kansainvälistä turistia ja tuotti yli 825 miljardia bahtia matkailutuloja.

Menestys johtuu "IGNITE Thailand's Tourism" -politiikasta, jonka tavoitteena on tukea ja edistää matkailua kaikilla ulottuvuuksilla, mukaan lukien toissijaiset kaupungit, erityisesti koillisalueella. strategia "5 pakollista asiaa Thaimaassa".
Viisi parasta kansainvälistä matkailijaa tuli Kiinasta, Malesiasta, Intiasta, Etelä-Koreasta ja Venäjältä. Kävijämäärä kasvoi kesäkuun viimeisellä viikolla, ja Pride-kuukauteen 659,830 osallistui yli 2024 2.98 kansainvälistä matkailijaa, mikä merkitsee XNUMX % kasvua edellisestä viikosta.
Lisäksi Thaimaan hallitus korosti sitä Unescon kolminkertainen kulttuuriperintökaupunki Nakhon Ratchasimassa, johon kuuluvat maailmanperintökohde Dong Phaya Yen-Khao Yai, Sakaeratin biosfäärialue ja Korat Geopark, tunnustettu maailmangeopark. Tämä tekee Nakhon Ratchasimasta yhden maailman neljästä maakunnasta, jotka ovat saavuttaneet tämän aseman.
Turisteja kannustetaan myös vierailemaan läheisissä maakunnissa ja maamerkeissä Chaiyaphumissa, Buriramissa ja Surinissa (tunnetaan yhteisesti Nakhon Chai Burinina).
Thaimaan hallituksen tiedottaja totesi myös, että kansainvälisten matkailijoiden määrän odotetaan jatkavan kasvuaan LISAn musiikkivideon "ROCKSTAR" äskettäinen julkaisu joka pidettiin Bangkokin Yaowaratissa ja aloitti Euroopan kesälomakauden.

Kansallinen -

Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti 4. heinäkuuta 2024 onnistuneesta tuloksesta hallituksen pyrkimyksissä lisätä matkailua vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, kun Thaimaassa vieraili yli 17.5 miljoonaa kansainvälistä turistia ja tuotti yli 825 miljardia bahtia matkailutuloja.

Menestys johtuu "IGNITE Thailand's Tourism" -politiikasta, jonka tavoitteena on tukea ja edistää matkailua kaikilla ulottuvuuksilla, mukaan lukien toissijaiset kaupungit, erityisesti koillisalueella. strategia "5 pakollista asiaa Thaimaassa".
Viisi parasta kansainvälistä matkailijaa tuli Kiinasta, Malesiasta, Intiasta, Etelä-Koreasta ja Venäjältä. Kävijämäärä kasvoi kesäkuun viimeisellä viikolla, ja Pride-kuukauteen 659,830 osallistui yli 2024 2.98 kansainvälistä matkailijaa, mikä merkitsee XNUMX % kasvua edellisestä viikosta.
Lisäksi Thaimaan hallitus korosti sitä Unescon kolminkertainen kulttuuriperintökaupunki Nakhon Ratchasimassa, johon kuuluvat maailmanperintökohde Dong Phaya Yen-Khao Yai, Sakaeratin biosfäärialue ja Korat Geopark, tunnustettu maailmangeopark. Tämä tekee Nakhon Ratchasimasta yhden maailman neljästä maakunnasta, jotka ovat saavuttaneet tämän aseman.
Turisteja kannustetaan myös vierailemaan läheisissä maakunnissa ja maamerkeissä Chaiyaphumissa, Buriramissa ja Surinissa (tunnetaan yhteisesti Nakhon Chai Burinina).
Thaimaan hallituksen tiedottaja totesi myös, että kansainvälisten matkailijoiden määrän odotetaan jatkavan kasvuaan LISAn musiikkivideon "ROCKSTAR" äskettäinen julkaisu joka pidettiin Bangkokin Yaowaratissa ja aloitti Euroopan kesälomakauden.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.