Nainen pidätettiin Phuketissa väitetysti sekaantuneen sijoitushuijaukseen

Phuket -

Nainen pidätettiin Chalongissa sen jälkeen, kun hänen väitetään olleen osallisena investointihuijauksessa, jossa oli useita uhreja Bangkokissa.

Rikostentorjuntadivisioonan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla vain Ms Kanthidaksi tunnistetun epäillyn vuokratalossa Chalongissa. Häntä syytetään petoksesta ja väärien tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmään, joka aiheuttaa vahinkoa muille.

Epäilty väitti olevansa online-myyntisovelluksen työntekijä. Hän suostutteli uhrit sijoittamaan hänen kanssaan mainostamalla tuotteita ja sai palkkion. Aluksi uhrit saivat hyviä etuja.

Kun he investoivat enemmän, epäilty väitti, että promootio oli epäonnistunut. Uhrit huomasivat myöhemmin, että hän oli huijari. Sitten he tekivät ilmoituksen Khannayaon poliisille Bangkokissa.

Kanthida vietiin takaisin Khannayaon poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.