Etsitty brittimies pidätettiin Phuketin lentokentällä väitetystä kavalluksesta

Phuket -

Etsitty brittimies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä sen jälkeen, kun häntä syytettiin epäillystä kavalluksesta Patongissa.

Phuketin lentokentän maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että maanantaina (1st) klo 1, he pidättivät 10-vuotiaan brittimiehen Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisessä saapumisterminaalissa.

Pidätys on seurausta Phuketin provinssin tuomioistuimen huhtikuussa 2017 antamasta pidätysmääräyksestä kavalluksesta. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Phuket Express huomautti, että Phuket Immigration ei julkistanut brittimiehen nimeä ja muita syytteen yksityiskohtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.