Pysäköintikuljettajan väitetty ei-toivottu tunkeutuminen Patong Sparks -tutkimuksessa

Patong, Phuket-

25-vuotias naisasiakas kertoi hämmentävästä kokemuksesta kyytiä tuovan kuljettajan kanssa Patongissa.

Lausunnon mukaan hän varasi kyydin Phuket Townista huoneeseensa Patongissa. Saavuttuaan määränpäähänsä hän meni nukkumaan. Kuitenkin kello 3 hän heräsi löytääkseen kuljettajan huoneestaan. Kuljettaja oli tullut sisään ilman lupaa, makasi sängyllään ja leikki kissansa kanssa. Hän poistui nopeasti sängystään, ja lopulta kuljettaja poistui huoneesta.

30-vuotias mieskuljettaja, jonka nimeä Patongin poliisi ei julkistanut, väitti, että asiakas oli erittäin humalassa ajon aikana ja että hän oli auttanut häntä huoneessa. Hän odotti hänen heräävän huoneeseensa saapuessaan ja auttoi kantamaan hänen tavaroitaan huoneeseen.

Hän jätti oven auki estääkseen epäilyt varkaudesta. Poliisi tutkii tapausta mahdollisten oikeustoimien varalta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.