Päihtynyt ulkomaalainen pidätettiin aiheuttaneen yleistä häiriötä Bangla Roadilla

Patong -

Päihtynyt ulkomaalainen miespuolinen pidätettiin, kun hän aiheutti yleistä häiriötä hotellin lähellä Bangla Roadilla Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (1st) heille ilmoitettiin alkoholiliikkeen edessä tapahtuneesta tapauksesta, että päihtynyt valkoihoinen ulkomaalainen ärsytti turisteja ja paikallisia asukkaita alueella. Poliisi saapui paikalle löytääkseen tuntemattoman ulkomaalaisen miehen, joka ei kyennyt hillitsemään itseään.

Epäilty oli myös vaurioittanut hotellin ovea. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle.

Phuket Expressin mukaan poliisi ei ollut julkistanut epäillyn nimeä, ikää tai kansallisuutta lehdistöaikaan mennessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.