Egyptiläinen, pakistanilainen ja venäläinen mies pidätettiin oleskelun ylittämisestä Phuketissa

Phuket -

Kaksi egyptiläistä, pakistanilainen ja venäläinen mies pidätettiin Phuketin oleskeluajan ylittyessä.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (2nd) he pidättivät neljä ulkomaalaista.

  1. HERRA. MOHAMED, Egyptin kansalainen (1,898 XNUMX päivää myöhässä)
  2. HERRA. ZUBAIR, Pakistanin kansalainen (1,734 XNUMX päivää ylijäämä)
  3. HERRA. HAITHAM, Egypti (yli 234 päivää)
  4. HERRA. DMITRII, Venäjä (413 päivää ylijäämässä)

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että kaikkia neljää miestä syytetään laillisen viisuminsa ylittämisestä. Maahanmuuttoviranomaiset ovat myös varoittaneet majoitusalan yrittäjiä ilmoittamaan ulkomaalaisten oleskelusta 24 tunnin sisällä. Muussa tapauksessa he joutuvat myös oikeustoimiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.