Nopea poliisin vastaus mustaa savua lähtevään lava-autoon Cherng Talayn liikennevaloissa – VIDEO

Cherng Talay, Phuket-

Cherng Talayn poliisi vastasi nopeasti mustaa savua tuottavaan avo-autoon liikennevalon lähellä.

CCTV:n tallentama video Cherng Talayn poliisiasemalla osoitti lava-auton kääntyvän suurella nopeudella vasemmalle vapauttaen haitallista savua. Punaisessa valossa odottavat moottoripyöräilijät hengittivät epähuomiossa saastetta.

Päivystävä poliisi nosti nopeasti moottoripyörän selkään ja ajoi lava-autoa takaa. He onnistuivat pysäyttämään auton lähellä. On kuitenkin epäselvää, joutuuko kuljettajalle oikeudelliset seuraukset vai antoiko poliisi suullisen varoituksen. Sosiaalisen median käyttäjät kehuivat poliisia nopeasta toiminnasta ja kritisoivat pakettiauton kuljettajaa aiheuttamasta saastumisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.