Thaimaan varapääministeri toteuttaa kiireellisiä toimenpiteitä Phuketin tulvien torjumiseksi

Phuket -

Thaimaan varapääministeri ja liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit ilmoitti 30. kesäkuuta 2024, että rankkasade 29. kesäkuuta yönä yhdistettynä vuorten äkillisiin tulviin aiheutti vakavia tulvia monilla alueilla Phuketissa.

Suriya määräsi asiaankuuluvat virastot auttamaan välittömästi kärsiviä alueita ja seuraamaan tilannetta ympäri vuorokauden. Heidän tehtävänä oli tiedottaa yleisölle, pystyttää varoituskylttejä ja ehdottaa vaihtoehtoisia reittejä tulva-alueilla.
Suriya selitti, että riittämätön salaojitus johti veden ylivuotoon teille. Phuketin viranomaiset on lähetetty tarkastamaan ja helpottamaan liikenteen sujuvuutta luomalla tilapäisiä vastavirtakaistoja saapuville moottoriteille. Jumissa olleille ajoneuvoille annettiin apua, kunnes olosuhteet palautuivat normaaliksi.


Lisäksi on laadittu valmiussuunnitelmia tulevia tulvia varten, mukaan lukien ennaltaehkäisy, hätätilanteet ja elvytysstrategiat tällaisten tilanteiden lieventämiseksi ja ratkaisemiseksi nopeasti. Asianomaisia ​​virastoja kehotettiin raportoimaan säännöllisesti edistymisestään liikenneministeriölle.
Liikenneministeriö ja siihen liittyvät virastot ovat sitoutuneet tukemaan tiiviisti yleisöä matkustushäiriöiden minimoimiseksi. Epätavallisten tapahtumien sattuessa ryhdytään välittömästi toimiin.
Matkustustietoja tai hätäilmoituksia varten kansalaiset voivat ottaa yhteyttä Highways Hotline -palveluun numeroon 1586, moottoritien vihjelinjaan 1586, valtatiepoliisiin numeroon 1193 ja Department of Rural Roadsiin numeroon 1146.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.