Sininen pullo meduusavaroitus Phi Phi -saarella

Krabi -

Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phin kansallispuisto on varoittanut sinisistä pullomeduusoista Phi Phi -saarella ja Bamboo Islandilla Ao Nangissa.

Kolme uimaria on loukkaantunut hyytelökalasta, kun he olivat vahingossa koskettaneet niitä. Matkanjärjestäjät veivät heidät paikalliseen sairaalaan. Molempien saarten rannoille asetettiin uimareiden varoittamiseksi hätäkyltit.

Jos uimari on pistetty, merivedellä ja etikalla, jos saatavilla, voidaan pestä sairastunut iho ja poistaa sen lonkerot. Sen jälkeen tulisi käyttää kuumaa vettä peittämään vaurioituneen alueen 20 minuutin ajan kivun lievittämiseksi. Uimarien, jotka pelkäävät piston mahdollisuutta, tulee välttää pääsyä veteen rannoilla, joilla tunnetaan myrkyllisiä meduusapopulaatioita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.