Venäläinen teini loukkaantui pikaveneen potkurista lähellä Patong Beachia

Patong -

17-vuotias venäläinen nainen on saanut jalkavammoja pikaveneen potkurista uimassa lähellä Patong Beachia.

Patongin hengenpelastajat ilmoittivat tapauksesta Patongin poliisille lauantaina (29th). Pelastuslaitokset saapuivat paikalle Patong Beachille Taweewong-tien lähellä. 17-vuotias venäläinen nainen on saanut vammoja oikeaan jalkaansa veneen potkurin aiheuttaman vakavan viiltohaavan vuoksi. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hänen nimensä salattiin, koska hän oli nuori.

Hengenpelastajat kertoivat poliisille, että naispuolinen venäläinen oli uimassa uinnin turvavyöhykkeen ulkopuolella. Veneen kuljettaja ei voinut nähdä häntä, kun hän oli lähellä venettä.

Veneen kuljettajan nimeä ei myöskään julkistettu, ja hänen kerrottiin tehneen yhteistyötä operaatiossa. Oli epäselvää, joutuuko hän tapaukseen liittyviin mahdollisiin oikeussyytteisiin vai onko hän vastuussa nuoren naisen hoitokuluista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.