Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Phuket kärsii kauhistuttavista tulvista ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 24. kesäkuuta sunnuntaihin 30. kesäkuuta 2024.

  1. Lauantaina (22. kesäkuuta) uinnin jälkeen kadonneen belgialaisen miehen ruumis löydettiin Karonin Freedom Beachiltä maanantaina (24. kesäkuuta).

Hänet tunnistettiin myöhemmin vain LUVOVADIOksi, 28, Belgian kansalaiseksi. Lepää rauhassa.

2. Phuketin turistipoliisi otti Kathussa kiinni vain Romaniksi tunnistetun 29-vuotiaan Venäjän kansalaisen. laittomasta työstä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun hän mainosti Instagramissa maksullisia moottoripyöräilytunteja, jotka saivat myönteisiä arvosteluja ulkomaisilta asiakkailta, mutta kielteistä palautetta Thaimaan kuninkaalliselta maahanmuuttovirastolta, jotka sanoivat, että hän ei työskennellyt laillisesti.

3. Phuket Townissa tapahtui dramaattinen tapaus, kun venäläinen turisti, joka tunnettiin vain neiti Alisaksi, ajoi moottoripyörällä laukkuryöstäjän perään.

Varas on edelleen karkuteillä lehdistön ajan. Poliisi ei vieläkään löydä heitä.

4. Phuketin poliisi on muistuttanut yleisöä, että kymmenen tai useamman pyörän kuorma-autot kielletään Phuketin teillä ruuhka-aikoina ensi kuussa heinäkuun 1. päivästä alkaen.

Yli kymmenenpyöräiset kuorma-autot kielletään kaikilla teillä Phuketissa kello 6–00 ja 9–00 paitsi lauantaisin, sunnuntaisin ja yleisinä vapaapäivinä. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin tätä politiikkaa pannaan täytäntöön, ja sosiaalisessa mediassa on saatu ristiriitaista palautetta.

5. 17-vuotias venäläinen nainen on saanut jalkavammoja pikaveneen potkurista uimassa lähellä Patong Beachia.

Hengenpelastajat kertoivat poliisille, että naispuolinen venäläinen ui uimiseen tarkoitetun turvavyöhykkeen ulkopuolella.

6. Thaimaan varapääministeri ja liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit ilmoitti, että rankkasade 29. kesäkuuta yönä yhdistettynä vuorten äkillisiin tulviin aiheutti vakavia tulvia monilla alueilla Phuketissa.

Yli 1,500 XNUMX ihmistä kärsi kielteisesti tulvista, ja siivoustyöt jatkuvat lehdistön ajan.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.