Moottoripyöräilijä pidätettiin 1,200 1.4 meth-pillereillä ja XNUMX kilolla Crystal Methiä Rassadassa

Rassada -

Moottoripyöräilijä pidätettiin 1,200 1.4 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX kilolla kristallimetamfetamiinia Rassadassa Mueang Phuketin alueella.

Phuketin provinssin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä epäillyn vain Mr. Tomiksi, 39, Rawaista. Häneltä takavarikoitiin 1,200 1.4 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX kiloa metamfetamiinia. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Tha Jeenissä, Rasadassa, Mueang Phuketin alueella. Poliisi tutki myös toista epäillyn taloa Rawaissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että Tom kätki laittomia huumeita ruokalaukkunsa. Hän myönsi poliisille, että huumeiden myynti on hänen toinen työpaikkansa ruokakuljettajan työskentelyn lisäksi.

Hän toimitti huumeita tuntemattoman pomonsa käskystä ja piilotti huumeet maahan lähelle ystävänsä kotia Rawaissa valvontakameralla. Hän sai välittömästi 15,000 1 bahtia provisiosta yhtä kilogrammaa kristallimamfetamiinia kohden, jonka hän myi mysteeripomostaan.

Tom vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Poliisi aikoo yrittää tunnistaa pomon, jonka palveluksessa Tom myös työskenteli.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.