Jet-Ski-matkustaja kadonnut pudonttuaan Samuinmerelle

KUVA: Wat Plai Laem Rescue Team

Samuin saari, Surat Thani -

18-vuotias vesiskootterin työntekijä on kadonnut, kun hän istui ulkomaalaisen asiakkaan takana ennen kuin hän putosi mereen lähellä Samuin saarta perjantaina (28. kesäkuuta)th).

Bophutin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että Thanatip Sompaen, 18, Nakhon Si Thammaratista, oli kadonnut lähellä Chaweng Beachia. Etsintöjä käynnistettiin saman päivän keskiyöhön asti, mutta häntä ei löydetty. Etsintä aloitettiin uudelleen lauantaina (29th) drone etsii meren yläpuolella, vesiskootterit meressä ja pelastustyöntekijät kävelemässä rannoilla, mutta eivät ole vieläkään löytäneet häntä.

Tuntematon vesiskootteri kertoi poliisille, että ulkomaalainen mies vuokrasi vesiskootterin. Ulkomaalainen mies ajoi vesiskootteria herra Thanatip istuessa takana. Kun he olivat noin 300 metrin päässä rannasta, jet-ski osui aaltoon ennen kuin Thanatip putosi mereen. Ulkomaalainen turisti ajoi takaisin rannalle ja ilmoitti onnettomuudesta vesiskootterin kuljettajalle.

Poliisi ei ole tunnistanut ulkomaalaista turistia, vaan sanoi vain tekevänsä yhteistyötä tutkijoiden kanssa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.