Lähes 1,500 XNUMX ihmistä kärsii Phuketin tulvista kielteisistä vaikutuksista.

Phuket -

Yhteensä 740 perhettä Phuketissa kärsii tulvista sunnuntaina (30th).

Aiemmat tarinamme:

Thaimaan varapääministeri ja liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit ilmoitti 30. kesäkuuta 2024, että rankkasade 29. kesäkuuta yönä yhdistettynä vuorten äkillisiin tulviin aiheutti vakavia tulvia monilla alueilla Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin ennaltaehkäisyn ja lieventämisen osasto (DDPM) kertoi Phuket Expressille, että kaksi aluetta on kärsinyt pahoin tulvista. Yhteensä seitsemää osapiiriä, 41 kylää, neljä kuntaa, 740 perhettä ja 1,468 XNUMX ihmistä kärsivät negatiivisesti tulvien jälkeen.

Kathun alueella on kaksi osapiiriä, kuusi kylää ja neljä yhteisöä, joissa on 45 ihmistä ja 50 perhettä.

  • Neljä yhteisöä Kathun osa-alueella
  • Kuusi kylää Kamalan osa-alueella

Thalangin piirissä on viisi osapiiriä ja 35 kylää, 690 perhettä ja 1,423 XNUMX ihmistä.

  • Kahdeksan kylää Sri Sunthornin osa-alueilla
  • Yksitoista kylää Thep Krasattrin osa-alueella
  • Kuusi kylää Cherng Talayn osa-alueella
  • Paklokin seutukunnan yhdeksän kylää
  • Yksi kylä Sakoon seutukunnassa

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.