26 pakolaista pakenee Krabi Rehab Foundationilta veneellä vedoten huonoihin oloihin ja ankariin rangaistuksiin

Krabi -

Mueang Krabin poliisi vastaanotti 29. kesäkuuta 2024 ilmoituksen 26 toipuvasta huumeidenkäyttäjästä, jotka pakenivat kuntoutussäätiöstä Mueangissa, Krabissa.

Poliisin mukaan ryhmän väitettiin varastaneen pitkähäntäisen veneen paetakseen Mueang Krabille. Jotkut havaittiin kävelemässä Hemthanon Roadilla. Melkein tunnin kuluttua poliisi otti 11 karkaanutta kiinni.

Poliisi neuvotteli 11 henkilön kanssa, jotka alun perin vastustivat paluuta säätiöön. Viisitoista potilasta on edelleen vapaana.

Yksi pakeneista kertoi poliisille, että he pakenivat, koska he halusivat mennä kotiin ja kieltäytyivät palaamasta säätiöön, jossa kerrotaan olevan yli 1,000 XNUMX henkilöä. Potilas mainitsi väitetyn elämän ja ruoan huonon laadun sekä ankaria rangaistuksia virheistä.

He väittivät myös, että he saivat käyttää vain 20 bahtia päivässä perheidensä lähettämistä rahoista, mikä tuskin riittäisi ostamaan mitään kunnollista syötävää.
Poliisi ottaa parhaillaan yhteyttä pakenneiden omaisiin, koska he kieltäytyvät palaamasta kuntoutussäätiöön.

Säätiö, jonka koko nimeä on salattu oikeudellisista syistä, ei ole vielä virallisesti vastannut väitettyihin valituksiin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.