Kuljettaja loukkaantui Phuketin kuorma-auton törmäyksessä

Phuket City, 28. kesäkuuta – Pakettiauton kuljettaja loukkaantui törmättyään pysäköityyn perävaunuun Rassadassa, Phuket Cityssä. Onnettomuus tapahtui Chalerm Phrakiet Rama Roadilla (Bypass Road) lähellä huoltoasemaa kello 5.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen lava-auton paikallaan olevan perävaunun takaa. Thongchai Raesan, 38-vuotias pankin työntekijä, vietiin sairaalaan useiden vammojen vuoksi.

Perävaunun kuljettaja Eakkachai Mekwongfah (56) pysyi vahingoittumattomana. Hän oli pysäköinyt kuorma-auton edellisenä päivänä klo 5 ja nukkui sisällä odottaen matkaansa Nakhon Si Thammaratiin. Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarvittavat oikeustoimet.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.