Phuketin viranomaiset muistuttavat yleisöä suurten kuorma-autojen kielloista ruuhka-aikoina 1. heinäkuuta alkaen

Phuket -

Phuketin poliisi on muistuttanut yleisöä, että tKymmenen tai useamman pyörän renkaat kielletään Phuketin teillä ruuhka-aikoina ensi kuussa 1. heinäkuuta alkaen.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat kertoi Phuket Expressille, että yli kymmenenpyöräiset kuorma-autot kielletään Phuketin teillä tiettyinä aikoina.

Nyt päivitykseen:

Perjantaina (28th) Phuketin maakunnan apulaiskomentaja eversti Passakorn Sonthikun kertoi Phuket Expressille, että he muistuttavat kuorma-autonkuljettajia ja kuorma-autoyhtiöitä siitä, että yli kymmenenpyöräiset kuorma-autot kielletään kaikilla Phuketin teillä kello 6–00 ja 9. : 00 PM - 4: 00 PM paitsi lauantaisin, sunnuntaisin ja yleisinä vapaapäivinä alkaen 7. heinäkuutast, 2024.

Poikkeuksena on kuitenkin valtion virastojen paloautot tai kuorma-autot, jotka auttavat ihmisiä täyttämään vettä kuivalla kaudella. Jokaisesta hätäkuljetusta tarvitsevasta kuorma-autosta yrityksen on jätettävä lupapyyntö liikennepoliisille tapauskohtaisesti.

Jokainen, joka rikkoo sääntöä, joutuu oikeustoimiin. Tämän uuden säännön tarkoituksena on ratkaista liikenneongelmia ja ehkäistä liikenneonnettomuuksia Phuketissa

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.