Osa Phang Nga -vuoresta romahtaa julkisessa puistossa pienen maanjäristyksen jälkeen

Phang Nga -

Vuori julkisessa puistossa Mueang Phang Ngan alueella romahti lähiseudun maanjäristyksen jälkeen, vaikka maanjäristys oli vähäinen.

Puiston virkailijat kuitenkin varoittivat, että romahdus saattoi johtua viimeaikaisista kovista sateista eikä pienestä maanjäristyksestä.

Edellinen tarinamme:

Keskiviikkona (26. kesäkuuta) raportoitiin maanjäristyksestäth) Bang Toein osa-alueella, Mueang Phang Ngan alueella.

Nyt päivitykseen:

Phang Ngan kaupungin pormestari Choochoat Gaoigoon kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen kiven sortumista harjoittajilta Somdet Phra Srinagarindra -puistossa (Suan Somdet Ya) Tai Changin osa-alueella Mueang Phang Ngassa keskiviikkona (26. kesäkuuta).th).

Valtavia rikkinäisiä kiviä romahti alas ja ne tukkivat joitain puiston kävelyteitä. Viranomaiset sulkivat alueen väliaikaisesti yleisöltä turvallisuuden vuoksi.

Samaan aikaan Mineral Resources Departmentin Geohazard Operation Center antoi Phuket Expressille lisätietoja tapahtumasta, joka näkyy alla.

Tapahtumaa kutsutaan Rock Falliksi. Vuori on korkeakalteinen kalkkikiveä ja rankkasade oli jatkunut kuluneen viikon aikana. Kivi ei kestänyt omaa raskasta painoaan ja sitten romahti. Onneksi kolarissa ei ollut ketään lähellä eikä kukaan loukkaantunut.

Phuket Express totesi, että ei ole virallista vahvistusta, liittyykö Rock Fall -tapahtuma lähialueen äskettäiseen pieneen maanjäristykseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.