Merikilpikonna munii Samuin saarella

Surat Thani-

Merikilpikonnaäiti muni munia rannalla Samuin saarella Surat Thanissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla, että Thong Nhan Beachiltä löydettiin jälkeä merikilpikonnan emosta Maretin osa-alueella Samuin alueella.

He saapuivat rannalle ja huomasivat, että Hawksbill-merikilpikonnan äiti munii.

DMCR kertoi Phuket Expressille, että kilpikonnalla on meriosaston mikrosiru. Tämä kilpikonnaemo on muninut neljännen munapesänsä vuoden 2012 jälkeen, jolloin se sai ensimmäisen kerran mikrosirun, ja siitä lähtien se on jäljitetty ja ollut terve.

Pesän sisällä oli paljastamaton määrä merikilpikonnanmunia. Pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat. Viranomaisten mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Merikilpikonnaäiti muni munia rannalla Samuin saarella Surat Thanissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.