Delfiini löydettiin kuolleena Phang Ngan rannalta

Phang Nga -

Urosdelfiini löydettiin kuolleena rannalta Takua Passa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (26.th) paikallinen asukas ilmoitti heille, että delfiini löydettiin kuolleena Bang Lud Beachiltä Bang Muangin osa-alueella.

DMCR:n viranomaiset saapuivat rannalle löytääkseen kuolleen urosraidallisen delfiinin. Hän oli 2.10 metriä pitkä. Delfiinistä löydettiin raskas mustelma.

Delfiinin uskottiin kuolleen vasta äskettäin. Hänet vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Wichitissä, Phuketissa, etsimään hänen kuolemansa tarkka syy.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.