Sveitsiläinen parturi pidätettiin Pha Nganin saarella

Surat Thani -

Sveitsiläinen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin väitetysti laittomasti työskentelevän parturissa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Pha Nganin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (26th) he pidättivät epäillyn, joka oli vain herra Oliver, 51, Sveitsin kansalainen. Hänet pidätettiin Oliver Twist Hair -liikkeessä Baan Tain osa-alueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti poliisille, että ulkomaalainen työskentelee suojellussa thaimaassa (parturi) ja että huolestunut kansalainen oli syvästi huolissaan Thaimaan lakien rikkomisesta. Parturia mainostettiin Facebookin kautta ja varattiin WhatsApp-sovellusten kautta.

Oliver kertoi poliisille, että hänellä on työlupa yrityksen toimitusjohtajana, mutta hän työskenteli parturina. Parturi oli ollut avoinna yhdeksän vuotta. Hiustyylipalvelumaksut olivat 500 bahtia 4,000 XNUMX bahtiin.

Oliver vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle syytteeseen työskentelystä ilman laillista lupaa. Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Sosiaalinen media keskusteli tapauksesta kiivaasti, kun monet nettiläiset pohtivat sitä, kuinka ulkomaalainen saattoi työskennellä laittomasti yhdeksän vuoden ajan ilman, että hän olisi kiinnittänyt siihen etukäteen lainopillista huomiota.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.