Thaimaa sijoittui 50 parhaan nuorten onnellisuuden maan joukkoon vuonna 2024 Gallup World Poll -kyselyssä

Kansallinen -

25. kesäkuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti, että Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) julkisti Gallup World Poll -kyselyn "Maailman onnellisuusraportti 2024: maat, joissa nuoret voivat löytää onnea", joka toteutettiin yhteistyössä Yhdistyneet Kansakunnat, Oxfordin yliopisto ja Gallup.

Thaimaa sijoittui alle 50-vuotiaiden 30 parhaan maan joukkoon, yksi vain kahdesta maasta/taloudesta 143 kyselyyn osallistuneen maan joukossa, jotka saavuttivat tämän eron. Kysely toteutettiin vuosina 2021-2023, arvioi kuusi avaintekijää: BKT henkeä kohti, sosiaalinen tuki, terveen elinajanodote syntymähetkellä, vapaus tehdä elämänvalintoja, anteliaisuus ja käsitykset korruptiosta.

Thaimaa sijoittui alle 45-vuotiaiden sarjassa sijalle 30. Travel + Leisure Asia, online-matkailulehti, korosti, että sekä Taiwan että Thaimaa pääsivät 50 parhaan joukkoon. Taiwan sijoittui sijalle 25, ja se on tunnustettu Aasian onnellisimmaksi taloudeksi nuorten kannalta, ja sitä kehuttiin ystävällisistä paikallisista ja kukoistavasta LGBTQIA+ -yhteisöstä.

Thaimaa, joka sijoittui 45. sijalle, oli Aasian toiseksi onnellisin maa. Se sai kiitosta turistiystävällisestä politiikasta, mukaan lukien viisumivapaa matkustaminen ja nuorten elämäntyyliä palvelevat ohjelmat, jotka antavat heille mahdollisuuden uppoutua Thaimaan eloisaan kulttuuriin ja elämäntapaan.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ilmaisi tyytyväisyytensä ja kiitollisuutensa Thaimaan sijoituksesta vuoden 2024 World Happiness Reportissa. Chain mukaan hän ottaa johdonmukaisesti huomioon nuoremman sukupolven tarpeet ja elämäntavat ja asettaa etusijalle nykyajan ja nuorten toiveiden mukaiset politiikat.

Lisäksi, 18. kesäkuuta 2024 Thaimaan senaatti hyväksyi avioliiton tasa-arvolain, jolloin Thaimaasta tuli ensimmäinen maa ASEANissa ja kolmas maa Aasiassa, joka laillisti samaa sukupuolta olevien avioliitot. Tämä osoittaa Thaimaan sitoutumisen politiikkaan, joka parantaa sekä asukkaiden että matkailijoiden elämänlaatua. Ranking korostaa hallituksen tulevaisuuteen suuntautuvan politiikan menestystä, Chai totesi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.