Venäläinen turisti tavoittelee laukkuryöstäjää Phuket Townissa, mutta epäilty pakenee

Phuket, Thaimaa – Sunnuntaina 23. kesäkuuta Phuket Townissa tapahtui dramaattinen tapaus, kun venäläinen turisti, joka tunnettiin vain Miss Alisaksi, ajoi moottoripyörällä laukkuryöstäjän perään. Valitettavasti hän ei onnistunut saamaan varasta kiinni.

Noin kello 8 neiti Alisa ajoi matkustajana Takua Pa Roadilla Talad Yaissa, kun sininen kypärä pukeutunut moottoripyöräilijä nappasi hänen laukkunsa. Pelkäämättä hän kehotti ratsastajaa jäljittämään sieppaajaa Rassada Roadin, Suriyadet Circlen, Bangkok Roadin ja Poonphon Roadin kautta. Hänen yrityksistään huolimatta laukkuryöstäjä välttyi vangitsemisesta.

Neiti Alisan varastetussa laukussa oli hänen thaimaalaisen moottoripyörän ajokorttinsa, kolme luottokorttia ja 60 bahtia käteistä. Hän kuvasi takaa-ajosta videon, jonka hän myöhemmin jakoi viranomaisille.

Phuketin kaupungin poliisi tutkii parhaillaan CCTV-materiaalia ja etsii aktiivisesti epäiltyä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.